(+47) 909 25 035 / 971 46 734 jkonglev@online.no

Fasiliteter

Fasiliteter

På Bruvoll Camping & Hytter finner du de fleste fasiliteter du trenger når du er på ferie. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å leie våre lokaler. Vi kan også tilby servering.

Resepsjon med kiosk

I kiosken vår finner du frysevarer, drikke, godteri, egg fra dyrehagen og praktiske artikler som tannkrem og såpe.

Grillpaviljong med torvtak

Glad i grillmat? Bruvoll Camping & Hytter har egen grillpaviljong. Her kan du grille uansett vær!

Storstova

Vi leier ut storstova til møter, dåp, konfirmasjoner, jubileum, korpstur og blåturer. I storstova er det plass til rundt 50 personer – flere om det ikke skal være matservering. Her er det kjøkken med kaffetraktere, kjøleskap, frys, komfyr, m.m. Vi har også prosjektor og annet presentasjonsutstyr.

Bruvollgammen

Gammen er en uformell, 8-kantet bygning med torvtak. I gammen er det bål i midten og levende lys. Opp til 35 personer med bespisning. Det er også utegrill utenfor i grindebygg-stil som kan benyttes.

Sanitærbygg

En campingplass er ikke komplett uten et rent og fint sanitærhus. Bruvoll Camping & Hytter har separate herre- og damefasiliteter. Her har du tilgang på egen dusj med myntinnkast. Vi har også gratis vaskekabiner med dør for personlig hygiene uten avgift.

Veggene er gjort i enkle, men delikate panelplater. Slik er det enkelt for oss å holde stedet rent, velduftende og lekkert hele året.

Matlaging

Vi har enkle fasiliteter for oppvask og kokeplate for teltturister.

Klesvask

Bruvoll har vaskemaskin, samt tørketrommel.

Vil du leie en hytte eller arrangere en tur?