(+47) 909 25 035 / 971 46 734 jkonglev@online.no

Attraksjoner

Attraksjoner

Områder rundt Bruvoll Camping & Hytter kan by på mange spennende attraksjoner. Ta en titt her, eller spør oss om råd!

Havfiske i Fedje

Dette er Norges vestligste kommune og omfatter rundt 125 mindre øyer og holmer. Fedje blir omtalt som sjøfiskerenes paradis og har en planer og å prøve fiskelykken, er dette et anbefalt turmål. Du kan få mer informasjon på nettsidene til Fedje kommune.

Fløibanen

På Fløien i Bergen har en utsikt over hele byen. For å besøke Fløien kan en velge mellom flotte gangstier, eller ta den velkjent Fløibanen.

Akvariet i Bergen

Akvariet i Bergen er Norges største og eldste akvarium med 250.000 besøkende hvert år. Du kan lese mer om Akvariet i Bergen her.

Lyngheisenteret

Informasjonssenter om de åpne kystlyngheiane. Her er det muligheter for å gå i turterreng, besøke matstuen, se på utstilling og oppleve aktiv gårdsdrift på gammel, tradisjonell måte.

Bjørn West Musèet

Bjørn West Musèet har sitt navn etter en geriljabase som ble etablert i fjellområdet rundt Matre de siste seks månedene av 2. verdenskrig. Her kan du finne en svær samling av autentiske våpen og utstyr fra denne viktige delen av norsk krigshistorie. Du kan lese mer om Bjørn West her.

Tjorehagen, botanisk hage

En majestetisk hage bestående av over 300 forskjellige rhododendronarter, tre og busker. Hagen har eksistert siden 1960 og er et vakkert syn for både store og små. Du kan lese mer om Tjorehagen her.

Hillesvåg Ullvarefabrikk

Hillesvåg Ullvarefabrikk ble startet i 1898 og har vært en familiebedrift gjennom flere generasjoner. Her kan du få kjøpt norske strikkeplagg, åklær, ullundertøy, sokker, filttøffler, ullpledd, kardet ull til toving og garn til strikking, hekling og veving. Fabrikken ligger ca. 30 minutter fra Bruvoll med bil. Du kan lese mer om Hillesvåg Ullvarefabrikk her.

Vil du leie en hytte eller arrangere en tur?